Welke maat Nike Dunk heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste maat voor je Nike Dunk sneakers is essentieel voor een comfortabele pasvorm. Of je nu fan bent van het iconische silhouet of een stijlvol paar aan je collectie wilt toevoegen, het vinden van de perfecte pasvorm is cruciaal. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste maat voor je Nike Dunks te bepalen.

Meet je voeten

Voordat je een aankoop doet, is het belangrijk om je voeten nauwkeurig op te meten. Gebruik een liniaal of een meetlint om de lengte van je voet te meten van hiel tot teen. Je kunt ook de omtrek van je voet op een stuk papier tekenen en de afstand tussen de twee verste punten meten.

Raadpleeg de Nike maattabel

Zodra je je voetmetingen hebt, raadpleeg dan de Nike maattabel voor begeleiding. Streetwearart biedt een uitgebreide maattabel die de lengte van de voet correleert met hun schoenmaten. Houd er rekening mee dat verschillende Nike-modellen mogelijk licht verschillende maatrichtlijnen hebben, dus het is essentieel om specifiek voor de Nike Dunk te controleren.

Klik hier om het maattabel van Nike te bekijken! 

Nike Dunk Low Retro

De populaire Nike Dunk Low Retro valt op maat. Dankzij de ruimere toebox biedt de schoen een comfortabele pasvorm, zelfs voor diegenen met bredere voeten.

Samengevat: true to size.

Nike WMNS Dunk Low Retro

De WMNS-uitvoering van de Dunk houdt zich eveneens aan de juiste maatvoering. Je normale schoenmaat zou overeen moeten komen met de maat van de Nike Dunk WMNS.

Samengevat: true to size.

Nike Dunk Low Next Nature 

De Populaire Next Nature variant valt op maat. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Je kunt erop vertrouwen je gebruikelijke maat te bestellen.

Samengevat: true to size.

Nike Dunk High Retro 

Bij de Nike Dunk High Retro kun je rekenen op betrouwbare maatvoering. Je kunt met vertrouwen je eigen vertrouwde maat te kiezen. Je hoeft je geen zorgen te maken over afwijken van je gebruikelijke maat.

Samengevat: true to size.

Nike WMNS Dunk High  

Ditzelfde principe geldt ook voor de Nike WMNS Dunk High. Je kunt erop vertrouwen dat je bij dit model dezelfde maat kunt kiezen als normaal.
 
Samengevat: true to size.
Terug naar blog